GUNNHILD HASUND.NO

Home / Tilbakemelding fra elever

Tilbakemelding fra elever

«Sønging har alltid vørri nåkkå eg har likt. Sia eg kan husk har eg alltid likt å bryt ut i sang eller bære sett ferr meg sjøl og hyl som ein gal, sjøl om eg kanskje ikke va heillt fornøyd ætt eg ikke kom meg opp på visse plassa. D har vørti fiksa i dag. Eg har no gått snart tre år på Gunnhild Hasund sin musikkskole, fantastisk dame og fantastisk lærar! Ærlig talt koinna eg kji ha vørri meir fornøyd me korsn stemmen min høyres ut no, alt takket være ho. Takk for tre fantastiske år!»

                                                                               Mia

«Gleder meg til hver time hos deg! Du gir meg selvtillit og energi!»

                                                                             Hege

«Kjære Gunnhild. Jeg kan ikke takke deg nok for at du er en fantastisk person! Du er veldig viktig for meg. Du gav meg motivasjon i en tøff periode, og har gitt meg selvtillit og mye mer. Sangtimene har alltid vært høydepunktet i uka. Derfor dedikerer jeg sangene jeg skal synge på elevkonserten til deg. <3»

                                                                           Anonym

Gunnhild Hasunds musikkskole har vært så utrolig viktig for meg. Hun har gitt meg verktøyene for å finne meg selv og min stemme. Hjulpet meg å ta skrittet ut i musikkverdenen, og hun har hatt troen på meg når jeg har mistet motet. «Hør på den vakre stemmen min» og «jeg er fantastisk» er det hun sa jeg skulle si til meg selv før konserter, og før audition til LIPA. Å jeg kom inn på LIPA!! Gunnhild har vært med meg i studio som både coach og pianist når jeg spilte inn min første singel. Den ble også spilt av på radio når jeg ble intervjuet på NRK Trøndelag tidligere i sommer (2019). Hun er utrolig flink på å se menneskene for det de er og gi de akkurat det de trenger når de trenger det. Hun lytter, forstår, men setter også foten ned om man er usaklig negativ mot seg selv. Gunnhild finner mulighetene og gir utfordringer som passer akkurat deg. Jeg er glad for å ha fått være elev og er nå klar til å ta skrittet videre å studere Songwriting and performance i Liverpool.

             

                                                                                                 Malin

Interessert i sangundervisning?

>> <<