GUNNHILD HASUND.NO

Home / Gunnhild Hasund

Gunnhild Hasund

Gunnhild Hasund (fødd 1982) vokste opp i Ulsteinvik på Sunnmøre. I 2002 flytte hun til Trondheim for å studere. Og her har hun blitt værende for å bygge og bo. I 2010 startet ho egen musikkskole som ho har drevet suksessfullt i 10 år! Hun hevder hardnakket at hun er trønder, men mangel på trønderbart og en avslørende sunnmørsdialekt ødelegger illusjonen.

Gunnhild begynte tidlig med sang og låtskriving. Hun hadde derfor en årrekke med utforsking og erfaring i bakhand før hun utdannet seg til Lektor i Musikk ved NTNU. Hun har vært innom en rekke musikksjangrer, og har opparbeidet seg brei kunnskap innenfor sangfeltet. Vinteren 2019/2020 gav ho ut ep’ene UNWIRED I & II på egen label: The Kaleidoscope. I tillegg til å tilpasse kvar elev sin musikalske reise bruker ho teknikker fra Bel Canto tradisjonen, Speech Level Singing (SLS) og CVI. I tillegg bruker hun en tilpasset variant av Fonasjon i rør.

Gunnhild er opptatt av å skape trygge rammer rundt sangtimen. Stemmen vår er noko av det mest personlige vi har. Den er avslørende og om vi mister kontroll på den er det liksom ekstra flaut. Den blir også påvirket av dagsform, og det vi sier til oss selv i den indre monologen. Det å lære å synge kan derfor være en helhetlig prosess både fysisk og psykisk. Hun mener at for å bli kjent med egen musikalitet og utvikle en egen stil må man jobbe både med stemmen og personen stemmen resonnerer i.

Gunnhild meiner at alle kan lære å synge og ta del i gledene rundt sang!

Interessert i sangundervisning?

>> <<